Anmeldelser

I Havekassen har vi haft to sæsoner med prøvedyrkere, som har hjulpet os med at udvikle produktet. 

Nedenfor kan du læse anmeldelser fra nogle af de tidligere prøvedyrkere.

Materialet i Havekassen er lige til at gå til som nybegynder, men også som mere erfaren havedyrker. Der er rigtig gode oversigter men også mere deltaljerede instruktioner, som gør det let at give sig i kast med arbejdet. Det giver nye ideer….Og dejligt at kunne dele det med andre….

Kirsten / Prøvedyrker 2021

Har du som mig et højbed i din have, så kan jeg kun anbefale Havekassen! Efter i et par sæsoner at have forsøgt mig frem i mine højbede – med MEGET forskellige og ikke nødvendigvis succesfulde resultater, valgte jeg at tilslutte mig Lenes Havekassegruppe. Hold nu op hvor var højbed sæsonen sjov, overskuelig og lærerig! Fra medio marts 2021 helt frem til i dag har der været gang i den i højbedene. Den løbende kommunikation og medlemmernes dialog og udveksling af billeder og spørgsmål/svar på gruppens facebook væg har gjort, at man ikke føler at man nusser alene i sin have, men at der er et fællesskab. Jeg ser frem til at deltage igen i år!

Bjørg / Prøvedyrker 2021

Vi havde aldrig dyrket køkkenhave før, men ville gerne i gang som et hyggeligt familieprojekt.

Med 4 nye højbede i pallerammer, og materialet fra havekassen kom vi nemt i gang.

Havekassen indeholder en masse forskellige afgrøder, vi ikke selv havde tænkt på, samt overskuelig vejledning i hvordan, og hvornår der skal arbejdes.

Videomaterialet til hver havedag var til stor glæde for børnene på 5 og 9 år, der bagefter selv kunne gå direkte ud i haven og klare dagens opgaver i køkkenhaven.

Michael / Prøvedyrker 2021