Pris og levering

I øjeblikket sælger vi ud af vores rester af frø. Priser fremgår af webshoppen. Frøene sendes som brev med DAO, og pris for forsendelse er 20,- 

Vi pakker frøene så snart vi kan se din indbetaling på Havekassens bankkonto. Dao leverer herefter brevet direkte til modtagers postkasse inden for 5 dage. 

 

Nedenstående tekst er gældende, når vi sælger Havekasser. Dette salg er slut for i år, da Havekassens program nu er godt i gang. 

Havekassen 2024 koster 700,-.

Der er rigtig mange frø i kassen, så hvis du kender nogen, som du kan dele med, har vi også en “dele-havekasse” til 850,-, som to familier kan dele.

For tidligere medlemmer, som måske har frø tilovers fra sidste år eller ikke ønsker at følge haveplanen fuldt ud, har vi et særligt tilbud om “Havekassen uden kasse”, som koster 275,- 

Forsendelse koster 50,- idet vi sender til nærmeste pakkeboks. Alternativt kan du hente pakken på Havekassens adresse i Roskilde, hvilket ikke koster noget. 

Som et forsøg sælger vi i år enkelte frøbreve med blomster. Hvis du bestiller frøbreve sammen med din kasse, lægger vi dem i kassen, så du undgår at betale fragt.

Se i øvrigt vores handelsbetingelser her.

 

Sådan kommer du i gang:

  1. Bestil en Havekasse i shoppen
  2. Betal ved bankoverførsel
  3. Køb selv en pose læggekartofler, se nedenfor hvordan
  4. Gå ind på facebook og find gruppen “Havekassen 2024” og anmod om at blive medlem. Herefter er du i gang og vil løbende få information om, hvad du skal gøre. I facebookgruppen ligger der også en dyrkningsvejledning, som du kan hente og læse, mens du venter på at din kasse kommer.

Her kan du læse om, hvordan du køber læggekartofler: Læggekartofler