Handelsbetingelser hos Havekassen

Roskilde 24. februar 2024.

 

  1. Generelle oplysninger

Havekassen
Hasselvej 9
4000 Roskilde
CVR nr.: 42972887
Telefon: 20926721
Email: info@havekassen.dk

 

  1. Priser

Hos Havekassen er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

  1. Betaling

Havekassen modtager betaling med Bankoverførsel. Betaling bedes overført til Havekassens konto i Jyske Bank med kontonr.: 5148-1096777.

Du bedes anføre dit navn og ordrenummer ved betaling. Din betaling skal kunne ses på vores konto, før vi går i gang med at pakke din ordre.

Havekassens varelager er begrænset, men vi bestiller løbende materialer hjem og pakker på bestilling. 

 

  1. Levering

Havekassen leverer kun til adresser i Danmark. Havekassens program er tilpasset det danske klima og kan derfor ikke uden videre anvendes i andre områder.

Havekassens varelager er begrænset, men vi bestiller løbende materialer hjem til kasserne. Leveringstiden kan derfor variere lidt alt efter om vi har en færdigpakket kasse på lager, eller om materialerne er på vej. Kassen leveres med med fragt til nærmeste pakkeboks. Der opkræves 50,- for fragt. Alternativt kan kassen afhentes i Roskilde.

Så snart du har betalt, vil du kunne få adgang til Havekassens lukkede gruppe på Facebook for den aktuelle sæson. Der kan tilmeldes to Facebookprofiler pr. kasse. Du bedes oplyse det ordrenummer, der står på din kvittering, når du anmoder om adgang.

 

  1. Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb, er der 14 dages returret efter din modtagelse af kassen. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager kassen.

Fortrydelse skal anmeldes til os pr. mail på info@havekassen.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du bedes medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr., så beløbet kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Vi gemmer ikke bankoplysninger for vore kunder.

Hvis du har fået kassen tilsendt, skal du selv afholde returnerings-omkostninger.

Kassen returneres til:

Havekassen
c/o Lene Rohde Kristensen
Hasselvej 9
4000 Roskilde

Hvis du har afhentet din kasse, skal den leveres tilbage samme sted, som du hentede den.

Kassen skal leveres tilbage i samme stand, som du modtog den. Poser med frø skal være uåbnede. Når vi har modtaget kassen og kontrolleret indholdet, returneres beløbet.

Hvis du ikke afhenter din kasse, regnes det ikke for fortrydelse, med mindre du giver os besked om dette.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

  1. Reklamation

Ved modtagelse af kassen bedes du kontrollere, at der ikke mangler noget (liste over indhold medfølger). Hvis noget mangler, bedes du hurtigst muligt give os besked ved at sende en mail på info@havekassen.dk med angivelse af, hvad der mangler – så sender vi hurtigst muligt det manglende.

Der ydes ingen reklamationsret eller garanti over manglende spiring af frø, da spiringen er betinget af de forhold, frøene sås under. Såfremt vi dog konstaterer, at der generelt er problemer med spiringen for en af afgrøderne i kassen, fremsender vi naturligvis nye frø.

Havekassens dyrkningsprincipper er baseret på almindelig god praksis i køkkenhaven. Dette er ikke en eksakt videnskab, og der er mange måder at gøre det på. Havekassen påtager sig ikke ansvaret for eventuelle problemer med udbytte, skadedyr, jordbundsforhold og lignende, som kunne være afledt af Havekassens måde at dyrke afgrøderne på.

 

  1. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Vi gemmer disse oplysninger digitalt på betryggende vis og videregiver dem ikke til tredjemand. Oplysningerne slettes senest efter 5 år. Ved henvendelse til os, kan du til hver en tid bede om at få dem slettet tidligere.

 

  1. Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@havekassen.dk

 

For et givet køb er det handelsbetingelserne på købstidspunktet som er gældende.

De aktuelle handelsbetingelser kan blive opdateret uden yderligere varsel.

De til enhver tid gældende handelsbetingelser vil altid kunne ses på Havekassens hjemmeside på www.havekassen.dk